• YENİ ADMİN


Matrix laptop bilgisayar resmi

YENİ ADMİN ALINDI!


Herkese Merhaba!
Instagram hesabımız, YouTube Kanalımız ve Web Sitemizi yönetmek için yeni bir admin alındı. Deneme amacıyla birkaç gündür içerikleri yeni admin üretiyordu [ Instagram Post,Story ]. Umarız içeriklerden memnun kalmışsınızdır. Bundan sonra sizlerle yeni admininiz ilgilenecek. Her şey tek tek anlatıldı ve her şeye hakim. Hayırlı uğurlu olması dileğiyle!

- ETİK DEVELOPER ™ -


Aşağıya merak ettiklerinizi veya görüşlerinizi yazabilirsiniz..

Etik Developer

Teknoloji, İnternet, Bilgisayar ve daha fazlası burada! Yayınları okuyarak ulaşabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Ben YouTube kanalını daha yeni keşfettim. Bu konuda pek bildiğim birşey yok ama hevesliyim. Benim ailemin ekonomik durumu yok elimdeki tableti ise zar zor alabildik ama aynı zamanda bunları öğrenmek istiyorum ailemi zor duruma sokamam bilgisayar alarak bu anlatılanları bir tableten yapabilirmiyim ve tabletin işlemcisi onemlimi? Bir başka soru ise bir dahaki başvuru ne zaman yada başvuru olacak mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. • Merhaba! Hoş geldiniz, derslerimiz bilgisayar üzerinden veriliyor. Tablet üzerinden dersleri pratiğe dökmeniz zor. Çoğu ders bilgisayar ile yapılan içerikleri bulunduruyor. Bunun için bir bilgisayarınız olsa çok iyi olurdu.

      • Yeni alımlar için tarih henüz belli değil. Web sitemizden dersleri izleyerek yeni alıma kadar kendinizi geliştirin lütfen.

      Sil

DİKKAT! Yorum yazarken ırk/din/dil ayrımı ve küfür/argo içeren mesaj yazmak yasaktır. Bu tür mesajlar silinir!