• İNSAN NASIL HACKLENİR?


Parmak izi hack resmi

İNSAN NASIL HACKLENİR?


•• İNSANI HACKLEMEK MÜMKÜN MÜ?

İnsan Hacklemek gerçekte mümkün mü yoksa sadece bir aldatma mı gibi bir soru aklınıza ister istemez gelecektir. Çünkü bu size garip gelebilir ve nasıl yapılabileceğini merak edersiniz. Bu soruya bir cevap vermek gerekirse cevabımız EVET olacaktır.

İnsan hackleme tabi normal bir hesap yada cihaz hacklemekten çok farklı olacaktır. Bunun için artık bir Wi-Fi, İnternet, Hesap gibi elemanlardan çok direk kişiyle irtibat kurulacaktır. Uzaktan ve yakından yapılması gereken işlemler vardır. Hackleme işleminin temelinde seçilen kişiye istenilen şeyleri yaptırma gibi bilinçaltını kontrol etme işlemleri uygulanır.


•• İNSANLARI NASIL HACKLEYEBİLİRİZ?

Öncelikle bunu yapabilmek için sabır, süre ve bir kişiye ihtiyacımız var. Bu kriterleri yerine getirdikten sonra başlayalım.
Belirlenen kişi hakkında bilgi toplanması gerekli. Bu seçilen kişi ne kadar yakınımızdan olursa ne kadar çok görüşebileceğimiz birisi olursa başarılı olma ihtimalimizde o kadar yüksek olacaktır.

Yakından iletişime geçmeden önce sevdiği şeyleri, hobileri, fobileri, sosyal medya hesabı gibi bilgilere erişmemiz gereklidir. Bunlar çok önemli çünkü karşı tarafı tanımamızı ve ona kendimizi güvenilir birisi olarak göstermemiz gereklidir. Bu şekilde isteklerimizi yerine getirmesi daha kolay olacaktır.

Bu bilgileri öğrendikten sonra ona yaklaşabiliriz. Ve sözlü olarak iletişime geçebiliriz. Onun sevdiği şeyleri bizde onunla birlikte yaparak [sevmeseniz bile] onu kendinize yakın birisi gibi hissetirebilirsiniz. Sevdiği mekanlara ondan önce giderek tesadüfen oradaymış gibi yapıp bilinçaltında yer edinebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarından takip ederek, gönderilerini beğenerek, yorum yaparak daha da içli-dışlı olabilirsiniz.

Bunları yapıp kendisine yakın olduktan ve size güvendikten sonra istediğiniz şeyleri ona yaptırabilirsiniz. Unutmayın kolay olmayacaktır ama imkansızda değildir. Sabırlı olup yavaş yavaş ilerledikten sonra başarılı sonuca ulaşmanız kaçınılmazdır.

Bkz: Brute Force - Keylogger

Etik Developer

Teknoloji, İnternet, Bilgisayar ve daha fazlası burada! Yayınları okuyarak ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DİKKAT! Yorum yazarken ırk/din/dil ayrımı ve küfür/argo içeren mesaj yazmak yasaktır. Bu tür mesajlar silinir!